Lykkelig VM-fløj: Vi slår til når det virkelig gælder

Håndboldkvinderne er efter onsdagens sejr over Tyskland klar til semifinalen ved VM i Serbien, og det selv om spillet undervejs i turneringen har været af noget svingende kvalitet.

Men formkurven ser ud til at være på vej stejlt opad, som man ser hos typiske turneringshold. Jo længere fremme man er i turneringen, jo bedre bliver spillet.

- Vi har taget det step for step og spillet meget skidt i puljen, men vi slår til, når det virkelig gælder. Det er det, der er så fedt ved det her hold. Det er det, der gør, at vi har format til at gå ind i medaljekampene, siger fløjspilleren Maria Fisker.

Et ny trin skal bestiges, når Brasilien venter i semifinalen på fredag, men det har de seneste sejre over Montenegro og Tyskland givet håb om kan lade sig gøre.

- Vi har en revanche til gode mod Brasilien. Jeg håber, vi har lært mest af den sidste kamp, og de tror, at de er ovenpå. Vi vil virkelig gerne vise, at vi kan stå imod det. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg vil så gerne have en medalje nu, siger Maria Fisker.

Danmark og Brasilien spiller fredag aften 20.45. Tidligere på aftenen mødes Polen og værtsnationen Serbien i den anden semifinale.

 

/ritzau/

Dagens Gossip