Lyngby og Horsens deler i målløst topopgør

24/04/2016

Lyngby Boldklub og AC Horsens spillede søndag eftermiddag 0-0 i 1. divisions topopgør.

Med det ene point til begge hold er Lyngby fortsat på førstepladsen med 54 point, mens Horsens efterhånden også ligner en oprykker til Superligaen på andenpladsen med 51 point.

"Afskaf uafgjort i fodbold" stod der på et banner på tilskuerpladserne i Lyngby, og måske havde manden bag forudset kampens forløb. For det blev både målløst og en smule uforløst, da de to tophold forlod banen efter 90 minutter.

Første halvleg bød ellers på flere store chancer i begge ender af banen, men ingen af holdene havde held med at få bolden det sidste stykke ind over stregen.

Samme billede fortsatte i anden halvleg, der var præget af høj intensitet, men også af manglende scoringer. Tættest på kom Lyngbys Philip Rasmussen med et flot langskud, der blev pareret ud på stolpen af Horsens' målmand.

Men det blev ikke til scoringer i topkampen, og så kunne begge hold tage ét point med hjem.

På tredjepladsen sikrede Silkeborg IF sig et godt tag i den sidste af oprykningspladserne med en sejr på 3-0 over Næstved.

Silkeborg kom godt fra start med en scoring i første minut af den tidligere AGF'er Davit Skhirtladze, og efter lidt mere end en halv time udbyggede Andreas Albers føringen til 2-0.

20 minutter inde i anden halvleg var Albers så på spil igen med scoringen til slutresultatet 3-0.

Med sejren er Silkeborg oppe på 48 point med fem point ned til Vejle Boldklub på fjerdepladsen.

Længere nede i tabellen holdt FC Fredericia fast i et spinkelt håb om at kunne blande sig i oprykningskampen med en 2-1-sejr over FC Helsingør. Fredericia har dog syv point op til Silkeborgs tredjeplads med seks kampe tilbage.

I den sidste kamp søndag blev det også uafgjort 1-1 mellem HB Køge og Skive, mens Vendsyssel blev tildelt en 3-0-skrivebordssejr over konkursramte FC Vestsjælland.