Lyngby uden sejr i 10 kampe: Taber til Vendsyssel

02/05/2015

Krisen fortsætter i fodboldklubben Lyngby. Lørdag eftermiddag løb klubben ind i et nyt nederlag og er nu uden sejr i 10 kampe - ni af dem er spillet i dette forår.

Lørdag kom nederlaget i udekampen mod Vendsyssel, der vandt 2-0 efter en scoring i hver halvleg.

Det betød samtidig, at Lyngby mister tredjepladsen i 1. division til netop Vendsyssel, der nu har 42 point, mens Lyngby bliver på 40. Begge har spillet 27 kampe.

Ingen af klubberne kan dog for alvor tro på oprykning til Alka Superligaen, da AGF på andenpladsen har 49 point for 26 kampe.

Lyngby fik en skidt start på kampen lørdag. Den unge bosniske offensivspiller Edin Murga indledte scoringen efter 17 minutter. Stillingen holdt indtil et kvarter før tid, da Buster Munk øgede på straffespark.

I slutfasen havde Lyngby et par chancer for at reducere, men for tredje kamp i træk måtte Lyngby forlade banen uden at score.