Mads Christian blev sendt ud af X Factor

Mette Lindbergs to unge deltagere Mads Christian og Alex fik færrest stemmer af seerne og røg dermed i farezonen.

- Jeg har det skrækkeligt. Og jeg er egentlig rystet over det, for jeg synes ikke, det er de to, der fortjener at stå i farezonen, sagde hun efter offentliggørelsen af stemmerne, før hun bad Remee og Blachman om at træffe beslutningen for hende.

Hun havde ikke lyst til selv at tage valget mellem sine to deltagere, så i sidste ende tog Remee den svære beslutning at sende Mads Christian ud af programmet.

Temaet i aftenens afsnit af X Factor var hitsange.

Med sangen 'Hold Back the River’ af James Bay sparkede Alex gang i fjerde liveshow - for første gang med sine forældre blandt publikum, som var kommet hele vejen fra Belgien for at se deres søn stå på scenen. Remee mente, at det var den mest helstøbte performance af Alex.

Embrace fulgte efter med hittet ’Ain’t Nobody' og fik traditionen tro stor ros af alle tre dommere.

Læs også: Frank fra X Factor er single: Jeg får hundredvis af beskeder fra kvinder

Mads Christian delte vandene med hittet 'Stiches' af Shawn Mendes. Thomas Blachman mente, at den unge deltagers stemme druknede i den store produktion, mens Mette Lindberg omvendt kaldte det 'så smukt'. På Twitter var uenigheden lige så stor:

Thomas Blachmans eneste tilbageværende deltager, den 52-årige Andrew Murray, optrådte med nummeret 'Calgary' af Bon Iver i selskab med et drengekor, som næsten fik tårer frem hos Mette Lindberg.

Men også kun næsten.

Clifforth og Hein sang 'Free' af Graffiti6 med en sikker vokal, og deres optræden fik Mette Lindberg til at gentage, at det ikke gør så meget, at Torben sjældent synger. Deres venskab er lige så vigtigt, pointerede hun.

Følelserne ved dommerbordet stak først for alvor af, da Reem optrådte med monsterhittet 'Hello' af Adele.

Selvom ordene glippede i ny og næ, sang hun med så stor overbevisning, at Mette Lindberg lod sine tårer få frit løb, mens Blachman og Remee var enige om, at den unge deltagers unikke sangtalent er helt indiskutabelt.

Røg den rigtig deltager ud af aftenens liveshow? Deltag i debatten på Facebook.

Læs også: Sarah Glerup blev sendt ud af X Factor

Læs også: Reem begejstrede alle i X Factor - Jacob blev sendt ud

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip