Manchester United henter italiensk landsholdsback

Manchester United har gang i en særdeles aktiv weekend på transfermarkedet.

Den engelske fodboldklub bekræftede tidligere lørdag, at der er opnået enighed med Bayern München om at hente Bastian Schweinsteiger, og nu er englænderne også gået på rov i den italienske Serie A.

Manchester United meddeler, at klubben har sikret sig højrebacken Matteo Darmian, der kommer fra Torino.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse at komme til Manchester United, siger 25-årige Matteo Darmian til den engelske klubs hjemmeside.

Den italienske landsholdsspiller har tilbragt fire år hos Torino, og han har tidligere spillet for blandt andre AC Milan og Palermo.

Han har fået en kontrakt på fire år med option for yderligere et år hos Manchester United.

Matteo Darmian var sidste år med Italien til VM i Brasilien. Han glæder sig til at begynde hos Manchester United, hvis manager er hollænderen Louis van Gaal.

- Det er spændende for mig at komme til at arbejde med Louis van Gaal, en manager der har opnået så meget, siger italieneren.

Hans kommende manager glæder sig over, at Matteo Darmian er en spiller, der kan anvendes på flere positioner.

- Matteo er en højreback, der er i stand til at spille i venstre side. Han er en stærk forsvarsspiller og er i stand til at spille på de offensive positioner, hvilket er en fantastisk egenskab at have, og det er meget tiltrængt i Premier League, siger Louis van Gaal.

Manchester United er - ud over de markante indkøb - tæt på at sælge angriberen Robin van Persie til Fenerbahce.

/ritzau/

Dagens Gossip