Mand beder hende stoppe adoptionsarrangement øjeblikkeligt, men hun havde ikke forventet dette

Skrevet af Morten Larsen

22/11/2015

Dagens topnyheder

Dyrevennen Sherri Stankewitz fra Long Beach i Californien lever og ånder for at hjælpe så mange hunde som overhovedet muligt.

Den amerikanske ildsjæl driver dyreinternatet West Coast Animal Rescue, hvor hun nærmest konstant har 30 hunde logerende i den bygning, hvor hun også selv bor.

I sidste uge kom der et kamerahold på besøg hos den hundeglade kvinde, der var overbevist om, at hun skulle filmes i en video til at sikre flere penge til dyreinternatet.

Men tv-folkene havde andre og overraskende planer, da de ville udføre en veltilrettelagt spøg på kvinden, der foran kameraet blev bedt om at fortælle om sine forskellige hunde på internatet.

Sherri Stankewitz forklarede, at det især var svært at finde adoptivforældre til de ældre hunde, men midt i interviewet blev hun afbrudt af en uniformklædt mand.

Læs også: Brandmand kigger ned i en forladt kasse - det han finder inden i, vil ændre hans liv

Manden sagde med alvor i stemmen, at hun manglende en tilladelse til at have så mange hunde, og derfor skulle de alle bortadopteres på én time.

En umulig opgave for Sherri Stankewitz, da ingen mennesker mødte op til det ambitiøse adoptionsarrangement, men heldigvis var det elendige fremmøde en del af spøgen.

Forvirringen voksede, da den uniformklædte mand parkerede en mystisk campingvogn foran hundevennen, der endte med at få sig en glædelig og stor overraskelse.

Se den rørerende video her:

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler: