Mand mishandler sin bulldog så slemt, at den skal aflives - men han slipper for fængsel

To engelske brødre er blevet kendt skyldige i grov dyremishandling af en hund, men de slipper for at komme bag tremmer. Nu har forargede dyreforkæmpere startet en underskriftindsamling, der skal få brødrene i fængsel. Det skriver Daily Mail.

En uhyggelig video viser, hvordan 22-årige Andrew Frankish kaster sin bulldoghvalp “Baby” ind i væggen, hopper på dens hoved og kaster den ad en trappe, mens hans lillebror 19-årige Daniel Frankish optager mishandlingen med sin mobiltelefon. Af videoen fremgår det, at to brødre fra North Yorkshire morer sig med at se hunden lide.

Læs også: 22-årige Hannah filmer familiens hund og ender i fængsel: Årsagen vil få alle dyreelskere til at rase

Tre måneder efter de grove overfald måtte Baby aflives, fordi hun ikke kunne bruge sine ben som følge af mishandlingen.

Dyrevelfærdsorganisationen Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) er dybt rystede over brødrenes handling.
 
- Alle der har set videoen siger, at det er det mest foruroligende, de nogensinde har set. Og det er mennesker, der har set en masse forfærdelige ting, siger RSPCA-inspektør Gemma Lynch.

Hartlepool Magistrates-retten afgjorde i sidste uge, at Andrew og Daniel skulle have 21 ugers betinget fængsel og et særligt udgangsforbud i seks måneder.

Læs ogsåDusør på 33.000 kroner: Hvem har voldtaget og myrdet denne hund?

Den dom er ikke faldet i god jord hos dyreelskere, der har startet en underskriftindsamling, der skal få brødrenes straf sat op. Indtil videre har 160.000 personer skrevet under.

Manden bag underskriftindsamlingen, Alex Richardson-Lee, forklarer, at det er den rå brutalitet i videoen, som fik ham til at reagere.

- Disse drenge nyder åbenbart, hvad de gør ved hvalpen. Bulldogen var tydeligvis bange, og hun kunne ikke gøre modstand. Det gjorde mig vred, siger Alex Richardson-Lee, der håber at retten vil genåbne sagen mod Andrew og Daniel Frankish.

  Videoen indeholder stærke billeder, som vi skal advare imod.   

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip