McLaren-boss roser igen Magnussen

Da Kevin Magnussen tidligere på ugen skrev under på en kontrakt, der gør ham til McLaren-kører fra 2014, røg en anden på porten. Den 23-årige mexicaner Sergio Perez fik kun et enkelt år i McLaren-Mercedes' Formel 1-stald.

Alligevel vil McLaren-holdet hjælpe Perez videre. For han er stadig god. Magnussen er bare mere interessant.

Sådan lyder det for McLaren-boss Martin Whitmarsh, som igen roser den 21-årige dansker til skyerne i forbindelse med weekendens grand prix i Austin i USA.

- Det handler ikke om, at Perez gjorde noget forkert. Perez' eneste fejl er, at Magnussen eksisterer, siger McLaren-chefen Martin Whitmarsh ifølge Skysports.

- Hvis man går rundt her i pitten og taler med eksperter, vil de sige, at Magnussen er den mest spændende kører uden for Formel 1. Jeg gik rundt og forhørte mig, om nogen ville engagere Magnussen. Det ville ingen. Så gjorde vi det selv.

Martin Whitmarsh kunne også have taget en del ældre og mere erfarne kørere end den danske debutant. Men det ville han ikke, for så kunne han lige så godt have beholdt Sergio Perez.

- Derfor anbefaler jeg ham til andre hold. Han fortjener at være i Formel 1, fortsætter Whitmarsh, som altså kun gav Perez et enkelt år i McLaren-bilen.

- Jeg fortryder det overhovedet ikke. For et år siden havde jeg ikke en Kevin. Så simpelt er det, fortsætter han.

Sergio Perez blev lørdag nummer syv i kvalifikationen til søndagens grand prix i Austin, Texas. Dermed starter han foran sin holdkammerat Jenson Button.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip