Menneskejagt på firedobbelt drabsmand er slut

Livstidsfangen Michael David Elliot, der søndag nat flygtede fra et topsikret fængsel i Michigan, er blevet fanget af det amerikanske politi efter en stor menneskejagt.

Den 40-årige Elliot er dømt for drab på fire personer i 1993 og skal sidde inde resten af livet, men søndag ville han det anderledes, og flygtede fra fængslet i byen Ionia iført en blå og orange fangedragt.

Han har siden været på flugt, men er natten til tirsdag dansk tid blevet anholdt i staten Indiana, lyder det fra nyhedsbureauet AP.

Bevæbnet med en hammer og en hobbykniv tiltvang Elliot sig søndag aften adgang til en kvindes røde Jeep.

Han fik hende til at skaffe sorte bukser, en hvid rullekravebluse og en jakke, så han kunne komme af med fængselsuniformen. Derefter blev kvinden holdt som gidsel i bilen, der blev brugt som flugtkøretøj.

Det lykkedes kvinden at gemme sin mobiltelefon, og hun ringede til politiet, da de stoppede ved en tankstation omkring midnatstid ved Middlebury i Indiana.

Politiet rådede kvinden til at låse sig selv inde på tankstationens toilet, og derefter fandt politiet hen til tankstationen ved hjælp af data fra telefonens gps og kvindens beskrivelse af stedet.

Elliot nåede dog at flygte i kvindens bil inden politiet nåede frem, og han efterlod senere køretøjet, som blev fundet i nabobyen mandag eftermiddag.

Skoler i området blev midlertidigt lukket, og beboerne blev rådet til at blive i deres boliger, indtil flugtfangen var fundet, lød beskeden tidligere fra politiet.

Det er nu sket, oplyser AP.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip