Mike Jensen bliver opereret for blindtarmsbetændelse

Den norske fodboldklub Rosenborg FK må undvære Mike Jensen i mindst 14 dage.

Fredag oplyste klubbens læge, at holdets danske anfører skal under kniven og opereres for blindtarmsbetændelse.

Midtbanespilleren startede ikke på banen i torsdagens Europa League-opgør mod ukrainske Dnipro på grund af maveproblemer. På trods af smerter meldte han sig dog klar efter pausen og spillede de sidste 20 minutter af kampen.

Danskerens mavesmerterne vendte imidlertid tilbage i løbet af aftenen, og fredag morgen kontaktede den 27-årige midtbanespiller Rosenborgs holdlæge, Ketil Holen, efter en hård nat med mange smerter

- Jeg undersøgte Mike, og vi fik taget ultralyd og blodprøver. Resultaterne styrkede mistanken om blindtarmsbetændelse. Mike ligger nu og faster, mens han venter på at blive opereret, siger holdlæge Ketil Holen til Rosenborgs hjemmeside.

Mike Jensen skal dog ikke frygte, at fodboldstøvlerne når at blive alt for støvede, før han igen er klar til kamp, såfremt han kan nøjes med en kikkertoperation.

- Med en kikkertoperation tager det kun et par uger, før han er helt tilbage. Hvis det bliver en ordinær operation, tager det nogle flere uger, men oftest er den slags kikkertoperationer, siger lægen.

Ifølge Rosenborgs hjemmeside bliver Mike Jensen opereret på St. Olavs Hospital i Trondheim fredag.

Forløber alt planmæssigt, forventer Rosenborg, at Mike Jensen er klar til kamp igen, når Rosenborg møder Bodø/Glimt den 18. oktober.

/ritzau/

Dagens Gossip