Møllgaard inden BSV-brag: Store kampe er en fordel

Spillerne i Skjern Håndbold får nok at se til i de kommende uger, når klubben både skal dyste om EHF Cup-trofæet og danmarksmesterskabet.

Selvom maj byder på mange vigtige kampe, mener Skjerns landsholdsback Henrik Møllgaard sagtens, at kroppen kan følge med.

- Jeg ser det faktisk som et plus, at vi kun har vigtige kampe. De andre hold er nødt til at spille træningskampe for at holde sig i gang.

- Jeg mener, vi har en fordel, siger Møllgaard med henvisning til Aalborg Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding København, der ikke skal spille europæiske kampe.

Skjern møder søndag Bjerringbro-Silkeborg i den første DM-semifinale, når vestjyderne tager imod BSV på Skjerns midlertidige hjemmebane i Messecenter Herning.

BSV har været helt suveræn i slutspillet, hvor klubben gik ubesejret videre fra puljespillet med sejre over Aalborg Håndbold, GOG og HC Midtjylland.

- Vi var så dygtige at vinde pokalturneringen, og det giver naturligvis blod på tanden. Der er kun grund til optimisme frem mod de her kampe, siger Møllgaard.

Returopgøret spilles 24. maj.

Skjern havde en rædselsfuld julemåned med fire kampe uden sejre i streg, heriblandt nederlag til Mors-Thy og et uafgjort resultat mod sæsonens ene nedrykker, Odder.

- Lige nu prøver vi det modsatte. Stemningen i og omkring klubben er helt særlig i øjeblikket, og det er lige meget, om du er spiller, sponsor eller kontoransat, siger Henrik Møllgaard.

Skjern endte som nummer fem i grundspillet.

I EHF Cuppens såkaldte "Final Four", der spilles 16. og 17. maj i Berlin, skal Skjern i semifinalen møde den tyske bundesligas nummer 10, Hamburger SV Handball.

Anden semifinale står mellem Füchse Berlin og Gorenje Velenje.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip