Mor skubber baby i sikkerhed få sekunder før enorm betonplade rammer hende i hovedet

En overvågningsvideo viser det vanvittige øjeblik, hvor en 31-årig mor redder sit barn få sekunder før en betonplade rammer det.

Hun når kun lige akkurat at skubbe klapvognen væk, før moren selv bliver ramt i hovedet af pladen. Det skriver The Mirror.  

Nærmest helt mirakuløst overlevede den 31-årige slaget i hovedet af betonpladen. Hun blev hastet til hospitalet i St. Petersborg i Rusland med skader i hovedet. Kvinden menes at være i kritisk tilstand.

Ulykken skete, da et stykke beton fløj af en altan, mens hun gik med sit barn i klapvogn igennem et boligområde. Havde hun reageret bare et splitsekund senere, var barnet blevet ramt i stedet for.

Politiet efterforsker i øjeblikket sagen og leder efter vidner, der kan være med til at klargøre, hvordan det kunne gå så galt.

Der er mistanke om, at bygningen ikke er blevet vedligeholdt efter reglerne, hvorfor der kan komme en straffesag i kølvandet på ulykken.

Læs også: Pizzaria undrer sig over, at stamkunde ikke har bestilt i 11 dage - så hører betjentene noget underligt i hans hus

Se videoen fra overvågningskameraet nedenfor. Vi skal advare om foruroligende billeder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip