Mourinho: Jeg skal ingen steder

Skrevet af admin

20/03/2013
Når det gælder medieomtale, er José Mourinho i sandhed "The Special One". Spalte op og spalte ned er skrevet om portugiserens mulige afsked med kongeklubben - hvornår skal han væk, hvor skal han hen, hvem skal tage over?Senest på rygtebørsen lød det, at Mourinho allerede havde underskrevet en aftale med en ukendt klub og dermed havde den ene fod ude af døren i Madrid. Men nok engang melder den excentriske træner ud til pressen.- Det er nonsens. Jeg er ikke blevet enig med nogen som helst, og jeg har heller ikke skrevet under på noget, der får mig væk fra Madrid, udtaler Mourinho til den spanske TV-station RTP1.Det er ingen hemmelighed, at Mourinho har haft sine sammenstød med de spanske medier - fremprovokerede eller ej. Selv tror han, at det er fordi, han er portugiser.- Jeg læser ikke spanske aviser og ser ikke spansk TV. Det er svært at være portugiser i Spanien. I Italien og England spiller det ingen rolle, at du er portugiser, siger den 50-årige træner. Det sidste kapitel om The Special One er med garanti ikke skrevet endnu.

Dagens topnyheder

Når det gælder medieomtale, er José Mourinho i sandhed "The Special One". Spalte op og spalte ned er skrevet om portugiserens mulige afsked med kongeklubben - hvornår skal han væk, hvor skal han hen, hvem skal tage over?

Senest på rygtebørsen lød det, at Mourinho allerede havde underskrevet en aftale med en ukendt klub og dermed havde den ene fod ude af døren i Madrid. Men nok engang melder den excentriske træner ud til pressen.

- Det er nonsens. Jeg er ikke blevet enig med nogen som helst, og jeg har heller ikke skrevet under på noget, der får mig væk fra Madrid, udtaler Mourinho til den spanske TV-station RTP1.

Det er ingen hemmelighed, at Mourinho har haft sine sammenstød med de spanske medier - fremprovokerede eller ej. Selv tror han, at det er fordi, han er portugiser.

- Jeg læser ikke spanske aviser og ser ikke spansk TV. Det er svært at være portugiser i Spanien. I Italien og England spiller det ingen rolle, at du er portugiser, siger den 50-årige træner. 

Det sidste kapitel om The Special One er med garanti ikke skrevet endnu.