Natascha Linea blev voldtaget: 'Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet'

Natascha Linea, som er kendt fra den populære reportage-serie ‘De unge mødre’, blev voldtaget af en bekendt, da hun var 12 - 13 år gammel.

Manden var tæt på Natascha Lineas familie, dengang overgrebet fandt sted.

Det skriver Realityportalen.

Læs mere: Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

- Jeg tog hjem til ham og hans kæreste. Hun tog i byen, og jeg var alene med ham. I løbet af aftenen bad jeg om lidt massage, som jeg altid fik, når jeg besøgte dem. Men da han masserede mig, begyndte han at røre mine bryster, og jeg turde ikke sige nej, for jeg var bange for, at han ville blive sur, siger Natascha Linea til Realityportalen.

Manden tilbød Natascha Linea alkohol og efter et glas eller to, bar han hende ind i sengen, hvor han have sex med hende.

Læs mere: Natascha Linea hylder ‘De unge mødre’: Se hendes vilde tatovering

- Jeg sagde ikke nej. Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet og begyndte at græde. Da han endelig var færdig, smed han tøjet tilbage i hovedet på mig og sagde, at jeg skulle tage det på, inden kæresten kom hjem. Men jeg kunne ikke bevæge mig,og han var nødt til at give mig tøjet på, fordi jeg bare lå og stirrede tomt ud i værelset, siger Natascha Linea.

Natascha Linea fortæller, at hun står frem med sin historie, fordi hun ønsker, at voldtægtsofre skal vide, at det ikke er deres egen skyld. Hun opfordrer desuden til, at man anmelder det, hvis man bliver udsat for et seksuelt overgreb.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip