NBA-mestre ansætter tidligere dobbelt MVP som konsulent

Golden State Warriors vandt NBA-mesterskabet i basketball i sidste sæson, men holdet hviler ikke på laurbærrene forud for næste sæson.

Klubben har ansat den tidligere stjernespiller Steve Nash som konsulent på holdet, hvor han på forskellige områder skal arbejde med spillerne.

Nash blev kåret til NBA's mest værdifulde spiller (MVP) i både 2005 og 2006, da han spillede i Phoenix Suns, og det blev til hele 19 NBA-sæsoner for den 41-årige canadier, der først stoppede karrieren i marts.

Golden State Warriors' præsident, Rick Welts, og cheftræner Steve Kerr arbejdede begge i Phoenix Suns, da Steve Nash foldede sine talenter ud, og sidstnævnte glæder sig til at få den tidligere MVP ind i staben.

- Steve Nash er en af de bedste guards, der nogensinde har spillet i ligaen, og vi er så glade for at få ham ind i staben og få ham til at arbejde med vores spillere, siger Steve Kerr ifølge Reuters.

- Selvom han besad utrolige individuelle evner, spillede Steve altid med en "holdet kommer først"-mentalitet, som er noget, vi lægger stor vægt på med vores hold, tilføjer Kerr.

Steve Nash glæder sig til at arbejde med den talentfulde gruppe af spillere i Oakland, som spillemæssigt matcher hans egne ønsker.

- Warriors spillede så smuk basketball i sidste sæson, og det er en type basketball, som jeg har stor erfaring med og nød at spille gennem hele min egen karriere, lyder det fra Steve Nash.

Canadieren nåede at lave 10.335 assists til sine holdkammerater gennem karrieren, og det er tredjeflest af alle NBA-spillere i historien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip