NBA-stjerne vender tilbage til sine rødder i Chicago

Der er gang i de helt store klubskifter i nordamerikansk basketball i denne uge. Forleden skiftede NBA-stjernen Kevin Durant fra Oklahoma City Thunder til Golden State Warriors.

Og torsdag kom det frem, at Dwyane Wade skifter Miami Heat ud med Chicago Bulls.

Wade er født i Chicago, men har spillet hele sin NBA-karriere i Miami Heat. Nu vender den 34-årige spiller tilbage til sin hjemby efter 13 sæsoner i det sydlige Florida.

Det er blevet til tre NBA-titler for Wade i Miami - i 2006 med Shaquille O'Neill og i 2012 og 2013 med LeBron James som holdkammerat. Wade har været med på All Star-holdet hele tolv gange.

Skiftet er dog ikke officielt endnu, og Chicago Bulls har ikke meldt noget ud, men Heat-ejer, Micky Arison, afslører, at den er god nok.

- Tak Dwyane Wade for 13 fantastiske år. Du har haft en utrolig indflydelse på vores klub og organisation. Vi ønsker dig alt det bedste, skriver Arison på Twitter.

Wade har i gennemsnit scoret 23,7 point per kamp og lavet 5,8 rebounds i NBA-karrieren.

I den seneste sæson har Wade været ramt af en del skader og kun lavet 19 point per kamp. Det er hans laveste snit siden rookie-sæsonen i 2003-2004.

Chicago Bulls har heller ikke haft sin bedste sæson, og det var tilbage i 1990'erne, at holdet anført af Michael Jordan havde sin storhedstid med seks NBA-titler.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip