Nervøs stjerne drak sig fuld inden sexscene

Skrevet af admin

19/11/2015

Dagens topnyheder

Jennifer Lawrence er bestemt ikke ny på det hvide lærred, og i øjeblikket kan hun for igen opleves som bueskytten Katniss Everdeen i den sidste "Hunger Games"-film. Men da den 25-årige skuespillerinde for nylig skulle lave sin første sexscene, følte hun sig langt fra tilpas.

- Jeg lavede min første sexscene for et par uger siden, og det var virkelig bizart, sagde "Hunger Games"-stjernen, da hun deltog i en debat arrangeret af The Hollywood Reporter med en række andre skuespillerinder.

I scenen skulle skuespillerinden være intim med "Jurassic World"-skuespilleren Chris Pratt til den kommende film "Passengers". Jennifer Lawrence besluttede sig for, at alkohol måtte være løsningen på den akavede situation.

- Jeg drak mig virkelig, virkelig fuld. Men det gjorde faktisk bare, at jeg var endnu mere nervøs, da jeg kom hjem igen. For jeg kunne ikke huske, hvad jeg havde lavet, afslører den 25-årige amerikaner.

I samtalen med de andre skuespillerinder forklarer Jennifer Lawrence, at det største problem var, at hun følte sig enormt skyldig, fordi Chris Pratt er gift med skuespillerinden Anna Faris.

- Det var første gang, jeg skulle kysse en gift mand, og skyld er den værste følelse. selvom jeg jo godt vidste, det var mit job. Så jeg ringede til min mor og sagde "Vil du ikke godt sige, det er okay?", indrømmer Jennifer Lawrence.

"Passengers" har planlagt premiere til december næste år.

/ritzau/FOKUS