Nicole Kidman: Jeg er en outsider

Skrevet af admin

08/09/2015

Dagens topnyheder

Da Nicole Kidman smækkede døren til sit Hollywood-hjem for ni år siden og flyttede omkring 3200 kilometer væk til musikbyen Nashville i staten Tennessee, følte den 48-årige australske skuespillerinde, at hun endelig fandt hjem.

Det siger filmstjernen i et interview med avisen The Telegraph, hvor hun åbenhjertigt fortæller om at forlade filmbranchens elegante epicenter til fordel for familien.

- Jeg savner ikke livet i Hollywood, men jeg tror aldrig nogensinde, jeg egentligt har været en del af det, lyder det fra Kidman, der bor sammen med countrymusikeren Keith Urban og parrets to døtre, fireårige Faith og syvårige Sunday.

- Jeg tror heller ikke, jeg nogensinde har følt, at jeg har passet ind. Jeg vil beskrive mig selv som en outsider. Jeg har aldrig været den populære pige i skolen, og jeg har aldrig været "naboens datter", siger filmstjernen og erkender:

- Hvis man dyrker berømmelsen, er det en anden ting, men for mig er det næsten en byrde. Jeg siger det ikke for at brokke mig, for det er en ting, der hører med til jobbet, så jeg kan lave det, jeg virkelig elsker, lyder det fra den Oscar-vindende "The Hours"-skuespillerinde.

Inden Kidman mødte Keith Urban til et amerikansk arrangement for australiere i 2005, var skuespillerinden i et meget hypet ægteskab med skuespilleren Tom Cruise, som hun adopterede to nu voksne børn med.

Nicole Kidman kan ses i de danske biografer fra den 25. december, hvor thriller-dramaet "Øjnenes hemmelighed" har premiere.

/ritzau/FOKUS