Nikolaj Jacobsens tropper indkasserer første nederlag

21/11/2015

Efter 13 sejre ud af lige så mange mulige i Bundesligaen i denne sæson måtte Rhein-Neckar Löwen og den danske træner Nikolaj Jacobsen lørdag aften se sig slået.

I topopgøret på udebane mod Melsungen tabte holdet 23-25.

Rhein-Neckar Löwen, der har Mads Mensah Larsen som eneste danske spiller i truppen, ligger fortsat på førstepladsen med 26 point for 14 kampe. Med sejren rykker Melsungen op på andenpladsen med 24 point.

Mesterskabsfavoritten og forsvarende mester, THW Kiel, ligger nummer fire med 20 point for 13 kampe.

Rhein-Neckar fik ellers en godkendt start på kampen og kunne gå til pause med en føring på 14-12.

Men Melsungen vendte kampen på hovedet efter pausen og var i det meste af anden halvleg knebent i front.

Først med cirka et halvt minut tilbage scorede hjemmeholdet målet, der reelt afgjorde kampen.

Mads Mensah blev noteret for to mål i kampen.