Nu er der nye detaljer kort før tiltalte i Emilie Meng-sagen skal for retten

Skrevet af Emil Martesen

28/04/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu er der nye detaljer kort før retsagen.

Dagens topnyheder

Der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev anholdt, sigtet og varetægtsfængslet, men det viste sig, at sigtelserne mod den 32-årige ikke var færdige med at tikke ind.

Senere udvidede politiet nemlig sigtelserne til også at omfatte drabet på Emilie Meng i 2016 samt et overfald og voldtægtsforsøg på en 15-årig efterskoleelev i Sorø i 2022. Sigtelser som han nægter sig skyldig i.

Og inden længe står retssagen for døren, men allerede nu tegner der sig et billede af en juridisk proces som forberedes ned til mindste detalje.

Når retssagen løber af stablen bliver det nemlig noget af en opgave, når der både skal sættes punktum i sagen om Emilie Meng, den 13-årige pige der forsvandt på mystisk vis og voldtægtsforsøget på en 15-årig efterskoleelev i Sorø.

Mareridtsaftenen den 8. november

Det var en aften præget af mareridtsagtige scener, da en mor pludselig måtte lytte til sin 15-årige datters skrig gennem telefonen, efterfulgt af en fremmed mands stemme, før opkaldet brutalt blev afbrudt. Den rystende episode fandt sted den 8. november 2022 på en grussti ved Sorø Gymnastikefterskole, hvor pigen var elev.

Det skriver B.T.

De beskriver også, at den unge pige angrebet bagfra, truet med kniv og voldsomt mishandlet, men pigen kæmpede heroisk imod og råbte, at hendes mor vidste, hvor hun befandt sig, mens hendes telefon gentagne gange lyste op med teksten 'Far ringer'.

Forældrene var desperat på jagt efter kontakt til deres datter gennem gentagne opkald og sporede hendes telefon via 'Find My iPhone'. Samtidig blev efterskolens personale hurtigt informeret og indledte en søgning.

Den 32-årige mand er tiltalt for at stå bag overfaldet, hvor han forsøgte at trække pigen hen over en mark, men opgav og flygtede, da pigen fortsatte med at skrige.

Både den 15-årige pige, og hendes mor skal vidne i retssagen, der er planlagt til at strække sig over 18 dage med forbehold for votering og reservedage.