Overblik: Her er Bendtners balladesager

Nicklas Bendtner har flere gange været i politiets søgelys - både i England og Danmark.

Mandag blev han ifølge avisen The Sun anholdt og fik en advarsel af britisk politi efter mistanke om, at han har begået hærværk mod den ejendom i nærheden af London, hvor landsholdsspilleren har en lejlighed.

Hovedpersonen selv bekræftede tirsdag, at han sammen med sit følge ødelagde en dør ved et poolområde. De troede, at døren bandt. Bendtner havde et nøglekort til stedet, men døren åbnede ikke. Bendtner har undskyldt over for sine naboer.

Her er et overblik over tidligere sager med Bendtner:

* Bendtner fik 5. marts 2013 frakendt retten til at køre bil i tre år samt en bøde på 842.000 kroner, fordi han to dage tidligere havde kørt mod ensretningen på Gl. Strand i København i beruset tilstand.

* Bendtner fik ifølge avisen Sunderland Echo en bøde på 45.000 kroner for et hattrick af trafikforseelser, som stammede fra 13. maj 2012. Her blev Bendtner vinket ind til siden af engelsk politi, som fandt ud af, at Bendtner ikke havde et kørekort på sig, ikke havde den rette forsikring til at køre bilen, og at hans nummerplade ikke var registreret.

* Bendtner mistede i februar 2012 sit kørekort i to måneder, efter han i december 2011 blev stoppet af politiet for en markant fartovertrædelse. Bendtner kørte ifølge chroniclelive.co.uk 166 kilometer i timen, mere end 50 km/t over det tilladte.

* Bendtner blev i december 2011 arresteret af engelsk politi sammen med holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland for hærværk mod mindst tre biler. Angiveligt havde de sparket på sidespejlene af de parkerede biler, men sagen mod Bendtner blev droppet.

* Bendtner blev i november 2011 politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.

* Bendtner blev anholdt i september 2011 i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede chroniclelive.co.uk i januar. Anholdelsen skete for at sikre ro og orden, lød det.

/ritzau/

Dagens Gossip