Pape: Vi skal ikke gøre livet let for Løkke

Skrevet af admin

24/10/2015

Dagens topnyheder

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) skal ikke regne med støtte fra Det Konservative Folkeparti, hvis ikke han giver partiet mulighed for at gennemføre konservativ politik.

Det erklærede den genvalgte konservative formand Søren Pape Poulsen i sin tale ved partiets landsråd i Herning lørdag.

- Det Konservative Folkeparti er sat i verden for at føre konservativ politik, ikke for at gøre livet let for Lars Løkke, lød det fra Pape, som uddybede:

- Vi vil stå fast på den konservative politik. Det er nu vi har chancen for, at vores politik ikke drukner i en masse kompromiser.

Partilederen fremhævede selv tre sager, hvor man mente, at partiet i det forgange år er gået forrest og har skabt en politisk dagsorden.

Det drejer sig om fokus på indbrudskriminalitet, Skats kontrol i private haver og kampen mod den stigende grundskyld.

Den dagsorden, partiet fremadrettet vil sætte, skal være med til at fremtidssikre landet, lød det fra Pape.

- Vi har ikke været gode nok til at fremtidssikre Danmark. Det er svært at sige, hvis skyld det er, men det er et fælles ansvar at stå for renoveringen, erklærede Pape.

- Jeg ønsker at tage fat i værktøjskassen nu og reparere skaderne, så vores børn og børnebørn har et ordentligt land at bo i.

Han mener, at der er "for mange, der bliver båret i det danske samfund", og at de offentlige ydelser "er blevet for høje".

Samtidig gentog Pape sin afvisning af den nye dagpengeaftale, som han kaldte "rød, dyr og dårlig".

/ritzau/