Pharrell Williams i modedyst med Rihanna

Pharrell Williams bliver mentor for deltagerne sammen med modellen og designeren Erin Wasson. De stiller sig begge til rådighed for de 12 designerspirer, som bliver kastet ud i at klæde en række af underholdningsidustriens store navne på.

»Styled to Rock« fik premiere på britisk TV sidste år, hvor deltagerne skulle skabe nye looks til blandt andre Kanye West, Cheryl Cole, Katy Perry og medlemmerne af pigegruppen The Saturdays.

Til efteråret kommer Rihannas serie på amerikansk TV og producenten Style Media er overbevist om, at R&B-stjernen står stærkt i kampen om seerne de to celebre mentorer: »Vi er lykkelige over at have dem med«, siger direktør Salaam Coleman Smith og peger på, at »Pharrell er en drivkraft både i musikkens og modens verden«.

»Med Rihannas vision for serien og hans engagement i individualitet får vores deltagere virkelig mulighed for at finpudse deres håndværk«, fortsætter Coleman Smith og tilføjer, at Wassons medvirken betyder, at »vores designere kan lære af trendsætterne selv«.

Dagens Gossip