Politibetjent skyder efter bil fuld af børn - se video

En tidligere politibetjent fra New Mexico i USA anede ikke, at der var børn i en bil, som han følte sig nødsaget til at skyde efter under en kaotisk trafikkontrol.

Det fortæller 53-årige Elias Montoya, som er politimanden, der åbnede ild mod bilen, der blandt andet kørte for hurtigt og modsatte sig politiets henvisninger, i et interview med ABC News

Episoden udspillede sig i d. 28. oktober sidste år, hvor politiet ved en rutinekontrol stoppede en minivan med en kvinde, som kørte for hurtigt. Standsningen udviklede sig voldsomt, og kvinden og hendes søn på 14 år kommer op at slås med politiet og ender med at flygte i bil fra stedet.

Elias Montoya bliver tilkaldt for at yde assistance og affyrer tre skud mod flugtbilen, der har tonede vinduer. I bilen er der fem børn i alderen 6-16 år.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Montoya, der siden har mistet sit arbejde på grund af skuddene, fortæller, at han ikke vidste, at der var børn i bilen.

- Mit hjerte sank, da de (bilen, red.) endelig stoppede, og jeg så dem (børnene, red.) komme ud af bilen. Jeg kunne ikke tro, at der var så mange børn inde i bilen, siger Montoya, som tilføjer, at han ikke kunne se passagerne på grund af de tonede ruder, og at han skød efter bilens dæk, til ABC News.

Et kamera i en politibil har fanget episoden. Denne video har skabt stor opmærksomhed i USA.

Ifølge politiet i New Mexico har Elias Montoya overtrådt politiets politik vedrørende brug af dødbringende kraft, og derfor er han blevet afskediget.
    
- Hvis jeg havde vidst, at der var bare var et barn i det køretøj, ville jeg ikke have gjort det, siger Montoya til ABC News.
  
Læs hele historien her

SE VIDEOEN HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip