Politiet talstærkt til stede: Mystisk dødsfald i Rema 1000

Skrevet af Kamille Isaksen

21/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Sydøstjyllands Politi modtog en anmeldelse om et mistænkeligt forhold klokken 8.53 fra en Rema 1000 butik.

Dagens topnyheder

En usædvanlig samling af tre politibiler og to ambulancer uden for Rema 1000 butikken, skabte en bølge af nysgerrighed og bekymring blandt de lokale i den jyske by Børkop.

Torsdag formiddag, mens butikken forblev lukket, var det tydeligt, at noget usædvanligt var under opsejling. Sydøstjyllands Politi havde modtaget en anmeldelse om et mistænkeligt forhold klokken 8.53, hvilket satte en større undersøgelse i gang.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad

Foto: Presse-fotos.dk

Vagtchef Halfdan Kramer forsikrede offentligheden om, at der ikke var tale om et røveri eller en lignende alvorlig forbrydelse, og at ingen ansatte var kommet til skade. Detaljerne om, hvad der præcist foregik inde i butikken, var sparsomme, men Halfdan Kramer understregede, at der ikke var grund til alarm for dem, der færdedes i området. "Det, vi undersøger, er sket inde i butikken. Og det er derfor, at butikken er lukket. Vi betragter det som en isoleret hændelse," sagde han.

To af politibilerne og indsatslederen havde forladt stedet omkring klokken 11, men politiet fortsatte dog deres arbejde indenfor i butikken. Det var uklart, hvornår butikken ville kunne genåbne, og flere kunder, der havde lagt vejen forbi, udtrykte deres undren og nysgerrighed over situationen. 

Men på det sociale medie X har politiet offentliggjort, at de var ude for at undersøge et dødsfald ved den lokale Rema 1000.