Populær knalde-app i gigantisk brøler: Hjælp, alle mine bollevenner er væk!

- Det er den værste dag i mit liv, forklarer en af brugerne af den populære app.

Folkene bag den populære app Tinder kom ved et uheld til at slette alle brugernes personlige lister over matches, og derfor måtte folk lede forgæves efter deres mulige kaffe-dates og bollevenner.

En teknisk fejl var i nat årsag til brugernes fortvivlelse over de forsvundne 'matches' – et udtryk, der på den succesfulde dating-app dækker over to profiler, der på baggrund af få oplysninger og et par personlige fotos har udvist en spirerende interesse for hinanden.

- Jeg har mistet alle mine matches på Tinder. Det her er den værste dag nogensinde. Jeg fik ikke engang sagt farvel, skriver en ung og ulykkelig mand på Twitter.

Flere Tinder-brugere loggede i nat ind på det sociale medie for at lufte deres frustrationer over den tekniske fejl. Det skriver Daily Mail.

- Vi oplever i øjeblikket en række problemer, lød det kortfattede svar fra folkene bag den populære knalde-app på Twitter.

Læs også: Morten mødte den forkerte pige på datingside - så blev han hængt ud som pædofil og mistede sit pædagog-job

Kort efter fulgte endnu en opdatering:

- Hvis det ser ud som om, at alle dine matches er forsvundet, så fortvivl ikke, skrev Tinder på Twitter.

Beskeden var godt nyt; en rysten i bukserne blev udskiftet med en pirrende kriller, da de personlige lister - heldigvis - ikke var endegyldigt væk.

Der er altså ingen grund til at græde snot, hvis du ikke kan se listen over dine matches, da du bare skal logge ud og ind igen -  og så burde listen igen være syn på din profil, lød tippet fra folkene bag Tinder, der har over 50 million brugere over hele kloden.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip