Prins William springer ud som rockstjerne

Storbritanniens kommende konge gik på scenen ved velgørenhedsarrangementet Winter Whites Gala på Kensington Palace, hvor han i selskab med Taylor Swift satte krydderi på Bon Jovis kæmpehit »Living on a Prayer«.

Tronarvingen blæste de sidste rester af spindelvæv ud af det førhen så stive britiske kongehus, da han efterkom forsangerens invitation til at medvirke.

Bifaldet var ved at vælte paladset, men den nykronede popprins måtte undvære sin hustrus anerkendelse. Hertuginde Katherine af Cambridge valgte at blive hjemme for at passe parrets lille søn prins George.

Gæsterne ved aftenens kombinerede middag og koncert havde betalt i dyre domme for at være med. Prisen for et bord var 60.000 pund, cirka
540.000 kroner.

De mange penge går til prins Williams velgørende organisation Centrepoint, der til dato har hjulpet 95.000 unge hjemløse briter med at få tag over hovedet.

Blandt de optrædende var også rapperen Tinie Tempah, som sendte værtens lillebror prins Harry en munter musikalsk hilsen. I sin liveversion af skæringen »Written in the Stars« ændrede Tempah en linie i teksten, så den kom til at lyde: »…felt naked, just like Prince Harry did in Vegas« - en hentydning skandalen, da prinsen blev fotograferet splitternøgen på et hotel i den amerikanske spilleby.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip