Randers FC kaprer sportschef i Viborg

Skrevet af admin

30/12/2015

Dagens topnyheder

Viborg FF's sportschef Ole Nielsen skifter fra årsskiftet til Randers FC.

Ole Nielsen overtager jobbet fra Peter Christiansen, der for en måned siden annoncerede, at han stopper i Randers.

- Der har været stor interesse for jobbet, og ud over vores egne tanker om kandidater, har vi modtaget flere uopfordrede ansøgninger, siger Randers-formand Svend Lynge Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Ole Nielsen var dog helt fra starten øverst på vores ønskeliste på grund af hans erfaring fra lignende stillinger i Sønderjyske og Viborg FF.

- Ole har uden de største spillerbudgetter været i stand til at sammensætte en spillertrup, der resultatmæssigt ofte har overrasket de såkaldte eksperter i fodboldverdenen, fortæller formanden.

Ole Nielsen nåede blot at være sportschef hos superligaoprykkeren Viborg i halvandet år. Det lå derfor ikke i kortene, at han allerede skulle væk nu.

- Efter at have mødt ledelsen i Randers FC og fået bekræftet, at det er en veldrevet klub med orden i økonomien og gode faciliteter, var jeg dog ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af deres setup.

- Hårdt arbejde og ydmyghed tilsat realistiske ambitioner er det billede, jeg har haft, når jeg har set på Randers FC udefra. Det billede har jeg gennem mine samtaler med ledelsen fået bekræftet, siger Ole Nielsen til Randers' hjemmeside.

- Randers FC råder desuden over dygtige trænere og en spændende spillertrup med potentiale til at udvikle sig yderligere.

- Jeg tror på, at jeg med min erfaring og omfattende netværk kan bidrage til at fastholde og forhåbentlig forbedre de sportslige resultater, siger den nye sportschef i Randers.

/ritzau/