Real Madrid skuffer mod miniput før afrejse til Danmark

08/12/2013

Real Madrid viser alt andet end skræmmende styrke forud for tirsdagens besøg i Parken, hvor FC København i Champions League.

Lørdag aften spillede det spanske storhold 0-0 på udebane mod Olimpic Xativa i Copa del Rey i det første af to pokalopgør.

Real-træner Carlo Ancelotti havde valgt at sende flere af sine normale reserver i aktion mod holdet fra tredje bedste række.

Det viste sig ikke at være den bedste løsning, for niveauforskellen på madrilenernes A- og B-kæde er enorm.

Først efter pausen begyndte det at trække op til en scoring fra favoritterne, hvor Isco var bedste mand. Efter en time spillede Isco bolden videre til Alvaro Morata, der alene med hjemmeholdets målmand skød langt forbi.

I anden halvleg valgte Ancelotti at sende Marcelo, Karim Benzema og Luka Modric på banen for at få den forventede sejr. Men lige lidt hjalp det.

Jese havde midtvejs i halvlegen et godt langskud, der gik lige forbi hjemmeholdets mål.

Real Madrid var uden de to skadede stjerner Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i pokalkampen. Begge er sandsynligvis i spil, når madrilenerne i næste uge ankommer til København.

FCK kan med en sejr i Parken sikre sig tredjepladsen i Champions League-gruppen foran enten Juventus eller Galatasaray. Tredjepladsen vil give adgang til Europa League efter nytår.