Rocksanger raser over guacamole-hysteri

Skrevet af admin

17/02/2015
Ingen bananer, men guacamole lavet på en helt speciel opskrift.Disse ting var på rockmusikeren Jack Whites rider-liste. En liste, hvor kunstnere skriver, hvad de ønsker skal indrettes, serveres eller gøres i deres backstage-rum.På listen stod der udtrykkeligt, at "vi vil ikke se bananer nogen steder i bygningen," samt at der var vedlagt en opskrift på den mexicanske dip guacamole.Listen blev sendt til University of Oklahoma, hvor White skulle optræde i januar, og efter rider-listen blev lækket, har folk raset over hans bizarre ønsker.Det har nu fået den forhenværende "The White Stripes"-frontmand til at udsende en offentlig e-mail, som blandt andet avisen The Huffington Post har lagt ud på deres hjemmeside.- Jeg tager det med, jeg selv har brug for, og det er ikke meget. Tingene på ridderen er til mit band og holdet bag, skriver den 39-årige musiker blandt andet i det meget lange brev og fortsætter:- Guacamole-opskriften er min sjove managers interne joke. Det er hans joke, ikke min. Det er bare for at bryde kedsomheden, skriver den erfarne rockherre, der dog raser over banan-hysteriet:- Kunne det mon tænkes, at nogen på touren har allergi over for bananer, spørger han sarkastisk og slutter e-mailen af med ordene:- Kan jeg komme tilbage og lave musik nu?Jack White optrådte på Orange Scene under sidste års Roskilde Festival.Newspaq

Dagens topnyheder

Ingen bananer, men guacamole lavet på en helt speciel opskrift.

Disse ting var på rockmusikeren Jack Whites rider-liste. En liste, hvor kunstnere skriver, hvad de ønsker skal indrettes, serveres eller gøres i deres backstage-rum.

På listen stod der udtrykkeligt, at "vi vil ikke se bananer nogen steder i bygningen," samt at der var vedlagt en opskrift på den mexicanske dip guacamole.

Listen blev sendt til University of Oklahoma, hvor White skulle optræde i januar, og efter rider-listen blev lækket, har folk raset over hans bizarre ønsker.

Det har nu fået den forhenværende "The White Stripes"-frontmand til at udsende en offentlig e-mail, som blandt andet avisen The Huffington Post har lagt ud på deres hjemmeside.

- Jeg tager det med, jeg selv har brug for, og det er ikke meget. Tingene på ridderen er til mit band og holdet bag, skriver den 39-årige musiker blandt andet i det meget lange brev og fortsætter:

- Guacamole-opskriften er min sjove managers interne joke. Det er hans joke, ikke min. Det er bare for at bryde kedsomheden, skriver den erfarne rockherre, der dog raser over banan-hysteriet:

- Kunne det mon tænkes, at nogen på touren har allergi over for bananer, spørger han sarkastisk og slutter e-mailen af med ordene:

- Kan jeg komme tilbage og lave musik nu?

Jack White optrådte på Orange Scene under sidste års Roskilde Festival.

Newspaq