Ryanair: Myndigheder skal forhindre demonstrationer

Efter en gruppe demonstranter onsdag forhindrede et fly fra Ryanair i at lette til tiden, vil det irske lavprisselskab have myndighederne til at forhindre en lignende situation.

Det skriver Ryanair i en e-mail til Ritzau onsdag aften, som kommentar til demonstrationen, der fandt sted indtil klokken cirka 18:00 onsdag. Herefter kunne flyet lette 40 minutter senere med tre timers forsinkelse.

- Ryanair-flyet fra København til Dublin onsdag den 18. marts var i Københavns Lufthavn udsat for en ulovlig blokade af personer, der ikke er ansat hos Ryanair. Flyets afgang blev forsinket med tre timer, skriver selskabet og fortsætter:

- Vi opfordrer de rette myndigheder til at tage alle nødvendige midler i brug for at forhindre en gentagelse af denne ulovlige blokade.

Ryanair skriver desuden, at selskabet "fortsat vil være med at være med til at skabe job, flyruter og turisme i Danmark med åbningen af København-basen i næste uge."

Efter planen skulle flyet fra København mod Dublin være afgået onsdag klokken 15:30.

Men omkring 60 personer havde samlet sig om flyet, fortæller en af talspersonerne for demonstranterne i lufthavnen, Jane Larsen. Alle deltagerne ved onsdagens demonstration er ansat i lufthavnen i forskellige funktioner.

Da flyet fra Ryanair ikke kunne lette til tiden på grund af demonstranterne, besluttede piloten i flyet ifølge Københavns Lufthavne at tilkalde politiet. I e-mailen til Ritzau skriver Ryanair, at det var lufthavnen, der ringede til politiet.

Torsdag vil endnu et fly fra Ryanair lande i Københavns Lufthavn, hvor det efter planen skal ankomme klokken 15:05. Efter planen skal flyet flyve tilbage mod Dublin klokken 15:30.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip