Sænkede skuldre er Kjeldsens nøgle til Masters-succes

Skuldrene er sænket, og humøret er i top.

Nogenlunde så simpel er golfspilleren Søren Kjeldsens forklaring på, hvorfor han i denne uge er i gang med at levere en toppræstation ved majorturneringen US Masters. Efter de første tre runder ligger Kjeldsen delt nummer otte i et slag over par.

- I sidste uge glædede jeg mig så meget til at komme tilbage hertil, og mine forberedelser skulle være perfekte. Men jeg fik kørt mig selv for meget op i sidste uge.

- Det brugte jeg for meget energi på. Da jeg så kom herover, var det som om, at skuldrene sænkede sig. Det har været let for mig at nyde de tre runder indtil videre.

- Der er en mental forskel, når man hygger sig. Man tilgiver sig selv for de små fejl, der ustandseligt kommer på den her svære bane. Fordi jeg har været så afslappet og i godt humør på banen, så har jeg løftet mit niveau, siger Søren Kjeldsen til TV3 Sport.

Nordjyden er inden sidste runde fire slag efter Jordan Spieth på førstepladsen.

Det kunne dog være gået meget værre efter en frygtelig start på tredje runde med bogeys på første og andet hul. Han formåede dog at rejse sig, selv om han endte i to slag over par på tredje runde.

- Jeg tilgav mig selv efter de to bogeys. Resten af de første ni huller var gode, og midtvejs var jeg i par. Det var jeg glad for. Jeg lavede to bløde bogeys igen på hul 10 og 11, men jeg kom supergodt tilbage igen.

- Jeg er glad for den position, jeg er i, siger Kjeldsen til tv-stationen inden søndagens afsluttende runde.

Kjeldsen teer ud til fjerde runde klokken 20.05 dansk tid søndag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip