Seks ting folk med skinnende rene hjem gør hver dag

Du kender helt sikkert de overskudsagtige (og irriterende) typer, der altid har et velduftende og rent hjem, uanset hvornår du dukker op. Selvom du har opgivet at nå op på deres niveau, kan du med få daglige tricks gøre dem kunsten efter.

Husmodersitet Goodhousekeeping har gransket, hvad folk med pæne og præsentable hjem gør for at holde stilen, her er seks af rådene, der kan klares på få minutter, hvis du gør det hver dag:

Læs også: Otte ting, du aldrig skal putte i opvaskemaskinen

1. Ta skoene af, inden du går indenfor. Og det samme skal resten af familien gøre. På den måde undgår man unødvendigt skidt og snavs på gulvene.

2. Red sengene. Inden du forlader sit hjem, skal sengene være redt. Pæne senge giver et godt indtryk, også selvom der er lidt rod på børneværelset.

3.Tør af i badet. Både glasdøre og flise ved badet kan med fordel tørres af efter brug, så undgår man grimme hvide kalkrester.

Læs ogsåVil du undgå sygdom? Så ofte skal du skifte håndklæder, pyjamas, sengetøj og tandbørste

4. Tør køkkenbordene af. Hver aften skal køkkenbordene tørres grundigt af, så man ikke kan se, at de er blevet brugt i løbet af dagen.

5. Ryd op løbende. Fx når du laver mad, kan du sagtens rydde op i køkkenet imens. På den måde vågner du aldrig op til uorden og beskidte gryder. Tøj skal også på plads med det samme, uanset om det skal i skabet eller i vasketøjskurven.

6. Luft ud. Døre og vinduer skal åbnes flere gange om dagen, også selvom det er koldt udenfor.

Har du flere nemme tips til at holde hjemmet pænt?

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip