Servitrice har et uventet møde med en far og hans datter

Hun kalder det selv for et helt fantastisk opdragelses-øjeblik.

Denne servitrice var noget overrasket, da en far og hans datter opsøgte hende i den restaurant, hun arbejder i.

Læs også: Ældre mand kom ind på McDonald's og fremstammede nogle ord - det medarbejderen gjorde bringer folk tårer i øjnene

Scenen udspillede sig i delstaten Minnesota i USA, hvor den transkønnede LIv Hnilicka en dag fik sig en dejlig overraskelse, skriver hun i et opslag på Facebook, som er gået viralt.

Faderen kontaktede hende med dette spørgsmål:

- Min datter ville gerne vide, om du er en pige eller en dreng. Jeg havde ikke lyst til at tale for dig, så har du lyst til at tale med hende, spurgte faderen hende.

"Alle kan være, lige hvad de vil"
Det ville Liv Hnilicka gerne, og hun gav dette svar til den nysgerrige datter:

- Jeg hørte, at du spurgte, om jeg var en pige eller en dreng, sagde Hniliicka til den lille pige efter at have komplimenteret hende hårbånd.

- Jeg synes, det vigtige at huske er, at alle kan være, lige hvad de vil i denne verden, forklarede hun og fortsatte:

- Så for at svare dit spørgsmål, så fik jeg at vide, da jeg var lille, at jeg var en dreng, og nu har jeg levet hele mit voksne liv som en pige. Det lyder kompliceret, men det er faktisk ret simpelt. Har du nogen spørgsmål?

Læs også: Betjente stoppede ved McDonalds på vej hjem fra kollegas begravelse: Blev overraskede over uventet person 

Og forklaringen må have været købt af datteren, for hun gav i hvert fald det meget korte, men forståelige svar tilbage med et stort smil:

Nix.

Liv Hnilicka har nu delt historien, fordi hun var glad for muligheden for at lære et barn lidt om transkønnede, hvor udgangspunktet var positivt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip