Sikker sejr sender Caroline Wozniacki videre i Mexico

Skrevet af admin

02/03/2016

Dagens topnyheder

Caroline Wozniacki fik en blid start på turneringen, da hun onsdag aften dansk tid med forsinkelse trådte ind i WTA-turneringen i Monterrey.

Verdensranglistens nummer 83, Olga Govortsova fra Hviderusland, ydede nemlig ikke meget modstand i en kamp, som danskeren vandt med 6-1, 6-2 efter godt en times arbejde.

I anden runde venter et møde med kroaten Mirjana Lucic-Baroni, der aktuelt rangerer som nummer 71.

Wozniackis førsterundekamp skulle egentligt have været i gang natten til onsdag, men vedvarende regnvejr i den nordmexicanske by tvang arrangørerne til at udsætte kampen i mere end et halvt døgn.

Forsinkelsen betyder, at Wozniacki ikke får nogen hviledage, hvis hun går hele vejen til finalen, som hun er seedet til.

Den andenseedede dansker jagter oprejsning efter en skuffende sæsonstart, der har sendt hende ned som nummer 22 i verden.

Og hun kan tage en succesoplevelse med fra mødet med Govortsova, der ikke voldte mange problemer.

I en håndevending bragte Wozniacki sig foran 5-0, inden modstanderen kom på pointtavlen for første og eneste gang i første sæt.

Kun i begyndelsen af andet sæt haltede det lidt for danskeren, da kom bagud 0-2, inden hun vandt seks partier på stribe og sikrede sig den forventede sejr.

/ritzau/