Simon er far til 800 børn: Sælger sin supersæd på Facebook

Engelske Simon Watson har gjort sin sæd til en forretning på Facebook. I 16 år har han, som uatoriseret sæddonor, solgt sine sædceller til kvinder, der ønsker et barn.

Han påstår selv, at han har børn i hele verden - lige fra Spanien til Kina. Det skriver Mirror

Læs også: Bedstemors hemmelighed: Sæd holder min hud ung

Hver uge tager den 41-årige familiefar fra Luton Bedfordshire ud og afleverer hvad, han selv kalder for en magisk portion til kvinder.

- Som regel bliver det til en baby om ugen. Jeg tror, jeg har 800 børn indtil videre, så inden for fire år vil jeg ramme de 1000, fortæller Simon, der tager 50 engelske pund for sin service svarende til små 500 danske kroner, hvilket er langt billigere end de engelske fertilitetsklinikker.

Selvom det er et noget utraditionelt erhverv, er Simon åben om sin indbringende forretning.

- Min familie og venner ved al om, hvad jeg laver. Jeg har ingen hemmeligheder, siger Simon, der har tre "rigtige" børn, og tilføjer:

- Mine sønner vil ikke gøre det samme, men de siger, at det er fint, jeg gør det.

Inden kvinder på Facebook mødes me d Simon, stiller de ham spørgsmål om sygdom i familien og andre personlige detaljer. Som regel mødes han med kvinderne på et hotel, hvor han leverer sin del af aftalen. Simon bliver tjekket for kønssygdomme hver tredje måned.

Om sin magiske portion siger Simon, at den er ret velfungerende, og at i de fleste tilfælde er der gevinst første gang for kvinderne.

Læs også: Dansk sex-shop søger par: I skal teste frækt legetøj i hele 2016

Det er Simons drøm at få verdens rekorden i flest børn, og hvis det står til ham, så skal ingen komme i nærheden af hans rekord.  

Selvom Simon er populær blandt sædsøgende kvinder, er der mange kritikkere, der ikke bifalder hans job. De engelske myndigheder fraråder uautoriserede sæddonorer på grund af bl.a. faren for kønssygdomme og arvelige sygdomme. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip