Simpsons hylder afdød storrygende klasselærer

Skrevet af admin

04/11/2013

Dagens topnyheder

Den legendariske tv-serie The Simpsons mistede for nylig en af sine skuespillere. Marcia Wallace, som lagde stemme til skolelæreren Edna Krabappel, døde den 25. oktober.

Derfor sagde tv-serien et sidste farvel ved at mindes hende i et afsnit, som ramte de amerikanske tv-skærme søndag.

- Vi vil virkelig savne dig, Mrs. K, skriver Bart Simpson på tavlen i den lille forfilm til afsnittet, som hedder "Fire fortrydelser og en begravelse", skriver Hollywood Reporter.

Forud for premieren af afsnittet, viste selskabet Fox et gammelt afsnit af serien, som handler om, at naboen til Simpsons-familien, Ned Flanders, begynder at date Wallaces karakter Edna Krabappel. 

Der blev tidligere teaset for, at serien "ville slå en af sine karakterer ihjel", men seriens producer Al Jean forklarede, at det blot har været på tale, og at det ikke drejede sig om Edna Krabappel.

- Jeg blev meget bedrøvet, da jeg denne morgen hørte, at den brillante og nådige Marcia Wallace er afgået ved døden. Hun var elsket af alle på The Simpsons, og vi har tænkt os at pensionere hendes karakter, udtalte han i en pressemeddelelse, som blev udsendt i forbindelse med skuespillerindens død.

Newspaq