Sir Alex-savn får United-fan til at slå alarm

Politiet i Manchester modtog onsdag aften et bizart opkald på alarmnummeret 999, der svarer til det danske 112.

I røret var en Manchester United-supporter, der krævede at få lov at tale med klubbens tidligere manager Sir Alex Ferguson ovenpå Uniteds straffesparknederlag til Sunderland på Old Trafford.

Det skriver The Guardian.

Politiet har derfor set sig nødsaget til at gøre opmærksom på, at 999 kun er beregnet til nødopkald, selv om et nederlag kan gøre ondt.

- Det kan naturligvis være et sørgeligt og deprimerende øjeblik, når dit fodboldhold taber, men skal vi lige minde os selv om, at 999 kun er til nødopkald, skriver Manchester Politi på Facebook.

- Hvis du gerne vil tale med Sir Alex om de seneste resultater, anbefaler vi her ved Manchester Politi, at du prøver at ringe direkte til Manchester United FC. Der vil du formentlig (dog ikke sikkert) have en bedre chance for at tale med ham end hos politiet.

Sir Alex Ferguson forlod managerposten i den succesrige klub sidste sommer efter 27 år. Efterfølgeren, David Moyes, har haft svært ved at leve op til sin forgængers resultater i sin første sæson i klubben.

Nederlaget til Sunderland onsdag aften betød, at Manchester United er ude af Liga Cuppen, den mindste af de to engelske pokalturneringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip