Skattesagskommissionen sætter dato på sidste afhøringer

Skattesagskommissionen forsøger endnu en gang at gennemføre de sidste vidneafhøringer, som i slutningen af september blev aflyst på grund af et anonymt brev, der uden skyggen af bevis beskyldte Venstres top for tidligere at have løjet for kommissionen.

Den anonyme afsender af brevet brugte godt to A4-sider på at påstå, at vedkommende lå inde med fældende beviser på et politisk komplot rettet mod statsminister Helle Thorning-Schmidt, men der blev ikke løftet en flig af noget bevis i brevet.

Trods gentagne opfordringer fra blandt andet politiet og kommissionens formand, Lars E. Andersen, til brevskriveren om at henvende sig, så forblev kommissionens telefon tavs.

og nu går livet altså videre i kommissionen. Helt præcis har man nu sat mandag den 4. november og onsdag den 18. december af til at gennemføre de sidste vidneafhøringer.

Her bliver det blandt andet tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V), dennes daværende departementschef, Peter Loft, og spindoktor, Peter Arnfeldt, der - igen - skal sætte sig til rette i vidneskranken.

Trioen er nogle af skattesagens absolutte hovedpersoner, og deres afhøringer var ventet i spænding, da det anonyme brev få dage forinden dumpede ind af kommissionens brevsprække og satte alt på standby.

Hvem, der skal afhøres på hvilke dage, er endnu ikke offentliggjort.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip