Skattesagskommissionen sætter dato på sidste afhøringer

Skrevet af admin

14/10/2013

Dagens topnyheder

Skattesagskommissionen forsøger endnu en gang at gennemføre de sidste vidneafhøringer, som i slutningen af september blev aflyst på grund af et anonymt brev, der uden skyggen af bevis beskyldte Venstres top for tidligere at have løjet for kommissionen.

Den anonyme afsender af brevet brugte godt to A4-sider på at påstå, at vedkommende lå inde med fældende beviser på et politisk komplot rettet mod statsminister Helle Thorning-Schmidt, men der blev ikke løftet en flig af noget bevis i brevet.

Trods gentagne opfordringer fra blandt andet politiet og kommissionens formand, Lars E. Andersen, til brevskriveren om at henvende sig, så forblev kommissionens telefon tavs.

og nu går livet altså videre i kommissionen. Helt præcis har man nu sat mandag den 4. november og onsdag den 18. december af til at gennemføre de sidste vidneafhøringer.

Her bliver det blandt andet tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V), dennes daværende departementschef, Peter Loft, og spindoktor, Peter Arnfeldt, der - igen - skal sætte sig til rette i vidneskranken.

Trioen er nogle af skattesagens absolutte hovedpersoner, og deres afhøringer var ventet i spænding, da det anonyme brev få dage forinden dumpede ind af kommissionens brevsprække og satte alt på standby.

Hvem, der skal afhøres på hvilke dage, er endnu ikke offentliggjort.

/ritzau/