Skuespillerinde taler ud om svær skilsmisse

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow var nødt til at tilsidesætte sine egne følelser og glemme alt om kærestesorger under skilsmissen fra eks-manden og Coldplay-forsangeren, Chris Martin, for i stedet at kunne fokusere på sine børn.

Det fortæller "Iron Man"-skuespillerinden i et interview med Red magazine ifølge The Toronto Sun.

- Det er næsten som om, at man er nødt til at trykke på en "underkendelses-knap", når du føler dig vred, jaloux eller sønderknust.

- Jeg gik tilbage til udgangspunktet om, at jeg elsker denne person. Han er far til mine børn, og han er en vidunderlig mand. Det har ikke været nemt for mig til tider, og jeg er sikker på, at det heller ikke har været nemt for ham, fortæller den 43-årige skuespillerinde, der sammen med eks-manden har børnene Apple og Moses.

Parret annoncerede, at de gik fra hinanden i 2014 efter mange års ægteskab, og selv om de begge er kommet videre og har fundet nye kærester, så kæmper skuespillerinden stadig med at acceptere, at ægteskabet ikke holdt.

- Jeg er nødt til at sige, at det ikke var det resultat, jeg havde håbet på, men det var vores resultat, og vi har virkelig gjort det bedste, vi kan, lyder det fra skuespillerinden, der i dag danner par med instruktøren Brad Falchuk.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip