Skuffet FCM-træner efter 1-1: Nærmest uvirkeligt

Skrevet af admin

29/02/2016

Dagens topnyheder

FC Midtjylland åbnede forårssæsonen i Alka Superligaen hjemme på MCH Arena i Herning med et 1-1-resultat i topkampen mod AaB.

Midtjyderne var bedst før pausen og kunne da også gå ind til anden halvleg med en 1-0-føring. FC Midtjylland leverede dog ikke varen i kampens sidste 45 minutter, og det irriterede cheftræner Jess Thorup.

- Vi havde en okay fornemmelse i pausen, hvor vi også førte. Vi talte om, at vi skulle ud og fortsætte de gode takter, men den måde, vi kom ud til anden halvleg på, er for mig næsten uvirkelig, da vi nærmest ikke var til stede.

- Vi overlod fuldstændigt initiativet til et godt spillende AaB-hold, og så fik vi problemer, for der er de dygtige. Vi var på det tidspunkt i kampen måske endda heldige med ikke at komme bagud, siger han.

På trods af den svage anden halvleg fik midtjyderne tilspillet sig muligheder i slutningen af opgøret, der kunne have givet tre point.

- Vi fik hevet os op til sidst i anden halvleg, hvor vi spillede os til nogle store chancer, der kunne have afgjort det hele til vores fordel. Den sidste skarphed manglede dog i de afgørende sekvenser, og det er selvfølgelig ikke godt nok, siger Jess Thorup.

Anfører og målscorer på straffespark Jakob Poulsen var efter kampen på linje med sin cheftræner.

- Vi var bedst i første halvleg, hvor vi havde styr på det. I anden halvleg kom vi dårligt ud, men fik det dog vendt i løbet af kampen. Det var en meget lige kamp, hvor vi dog havde mulighederne til at lukke det, siger han.

FC Midtjylland skal i kamp igen allerede på torsdag, hvor det udsatte opgør fra efteråret mod FC København spilles i Herning.

/ritzau/