Søn nægter sig skyldig i dobbeltdrab: Sådan døde krigsveteranens forældre

En 42-årig krigsveteran nægter i et grundlovsforhør i Randers at have dræbt sine forældre.

Han sigtes for i perioden 7. juli til 9. juli at have dræbt sine forældre ved at slå dem gentagne gange med knyttet hånd og med en økse, så de afgik ved døden.

Samtidig sigtes han for usømmelig omgang med lig ved at have kørt rundt efterfølgende med de døde forældre i en bil frem til anholdelsen tirsdag.

Grundlovsforhøret foregår efter anklagerens begæring for lukkede døde.

Lars Kragh blev anholdt i sine forældres bil ved Vonge Kirke vest for Horsens. I bilen var også to døde personer. Østjyllands Politi oplyste på et pressemøde tirsdag, at man formodede, at de to døde er den eftersøgtes forældre.

Politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi ønsker onsdag morgen ikke at fortælle, hvordan forældrene er blevet dræbt.

Politiet har heller ikke ønsket at melde ud, hvor og hvornår parret er blevet dræbt, eller hvor længe de har ligget i bilen.Familien blev efterlyst lørdag, efter at de ikke havde givet lyd fra sig siden torsdag.

Allerede søndag gav politiets efterforskning næring til den frygt, som siden viste sig at være virkelighed. Ved en ransagning på sønnens bopæl fandt politiet noget, der gav anledning til "bekymring" for familiens skæbne. Det er ikke oplyst, hvad det var, politiet fandt.

Familien og især forældrenes koksgrå VW Golf blev efterlyst. Mandag aften blev den og Lars Kragh set ved Blåvand. Men både bil og mand var væk, da politiet nåede frem.

Tirsdag morgen var bekymringen vokset yderligere hos Østjyllands Politi, da man offentligt meldte ud, at der kunne ligge en alvorlig forbrydelse bag familiens forsvinden.

De bange anelser blev bekræftet ud på eftermiddagen. Da fik politiet et tip om, at bilen kørte rundt i området vest for Horsens. En større politistyrke fik standset bilen, og Lars Kragh blev uden videre dramatik anholdt klokken 16.16.

/ritzau/

Dagens Gossip