Sønderjyske skal arbejde sig i slutspillet

Sønderjyskes håndboldherrer var på hælene tirsdag aften, hvor holdet blev slået 17-23 af Bjerringbro-Silkeborg (BSV). I den kamp havde særligt Sønderjyskes offensiv problemer med at levere.

Nu skal holdet arbejde hårdt på træningsbanen for at få rettet op på fejlene, så holdet fortsat kan bevare sin plads i slutspilsfeltet. Det siger træner Morten Henriksen.

- Vi vil altid gerne lave en overraskelse, men det er ikke sådan en kamp som mod BSV, at slutspillet bliver afgjort for os.

- Så for os drejer det sig om at finde ud af, hvad vi skal gøre bedre for at få løst det frem til de kampe, hvor vi møder de konkurrenter, vi ligger mere lige med i tabellen.

- Vi skal træne både forsvar og afslutninger, for der var ikke meget, der lykkedes i store dele af kampen, siger Morten Henriksen.

Inden Boxer Herreligaen går på EM-pause mangler Sønderjyske at spille mod topholdet Team Tvis Holstebro og HC Midtjylland på tiendepladsen.

Selv ligger Sønderjyske nummer syv og har fire point ned til Skanderborg og fem point til HC Midtjylland, der som nummer ni og ti ligger lige uden for slutspilsfeltet. Begge hold har spillet en kamp færre end sønderjyderne.

At det tirsdag blev til et klart nederlag mod BSV, prøver Morten Henriksen også at se på med en smule humor og optimisme.

- Vi spillede 45 dårlige minutter, men det gør os ikke til et dårligt håndboldhold, og så giver det heldigvis ikke minuspoint, fordi man spiller dårligt og taber. Det kan vi jo være lidt glade for, siger træneren.

I løbet af de første tre kvarter scorede Sønderjyske blot ti gange mod BSV.

/ritzau/

Dagens Gossip