Søren Pind: Løkke er blevet dårligt behandlet

Knap 90 procent af danske vælgere mener, at medierne har behandlet Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, dårligere i valgkampen end statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Det siger Venstre udenrigsordfører, Søren Pind, ved Venstres valgfest i Landstingssalen, på Christiansborg.

- I en undersøgelse i - jeg tror, det var avisen.dk - udtrykte 90 procent, at Venstres formand var blevet negativt behandlet i forhold til Helle Thorning. Det tager jeg til efterretning, siger Søren Pind.

Han vil ikke kommentere, om en mulig sejr til blå blok og statsministerposten til Lars Løkke Rasmussen skjuler et kæmpe nederlag til Venstre, som kan miste tolv mandater.

- Lad os nu se, hvordan det går. Det er ikke grund til at skjule, at vi har haft det svært. Vi har kæmpet fra hus til hus. Det er svært at være ked af, hvis det blå Danmark igen kommer til at have serveretten i dansk politik, siger Søren Pind.

I baggrunden viser storskærmen en meningsmåling med en blå føring på omtrent 55 blå procent af vælgerne mod 45 røde procent. Men Søren Pind sælger ikke skindet, før bjørnen er skudt. Han husker Venstres tætte valgnederlag i 1998.

- Jeg kan så tydeligt huske 1998, hvor meget vi svedte, og hvor rædselsfuldt det var. Ekstra Bladet havde et billede stående af mig med en stor cigar, som de brugte i årevis bagefter, siger Søren Pind.

Han vil ikke kommentere, om han skal være minister i en regering under Lars Løkke Rasmussen.

- Det skal du ikke spørge mig om, lyder beskeden fra Venstres udenrigsordfører.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip