Spanien løber Sydkorea over ende i testkamp før EM

01/06/2016

Spanien forbereder sig på at genvinde europamesterskabet i fodbold, når det går løs i Frankrig fra den 10. juni.

Onsdag mødte Spanien så Sydkorea i en testkamp før slutrunden, og her viste spanierne storform og vandt opgøret 6-1, selv om spillere fra Real Madrid og Atlético Madrid blev sparet efter Champions League-finalen.

Kampen var en yderst ensidig affære, og den formstærke spanske angriber Nolito scorede to gange, som tilfældet også var for Celta Vigo-angriberen i søndagens sejr over Bosnien.

Kampen var en halv time gammel, da David Silva indledte med scoringen til 1-0. To minutter senere øgede Cesc Fabregas, og Nolito lukkede første halvleg med sin første scoring til 3-0.

Efter pausen reducerede Suk Hyun-Jun med en lynscoring efter blot et minut, og herefter stod der igen Spanien på det meste.

Juventus-angriberen Alvaro Morata og Nolito scorede inden for fem minutter, og Morata lukkede målfesten med sin anden scoring i kampen til 6-1 i det sidste minut.

I 2012 genvandt Spanien EM-titlen, og lykkes det at vinde igen i Frankrig, så vil Spanien være den første nation, der vinder EM-guld tre gange i træk.

Spanien er i gruppe D ved EM sammen med Tyrkiet, Tjekkiet og Kroatien.