Stjerne: Hit-serie gjorde forelskelsen nem

Flere millioner af seere så håbefuldt til, da de to vellidte "Game of Thrones"-karakterer Jon Snow og Ygritte udfoldede deres kærlighed til hinanden i den populære tv-serie.

I længere tid har rygterne dog svirret om, hvorvidt seriens favoritpar, der i virkelighedens verden hedder Kit Harington og Rose Leslie, ikke kun har haft en hed kærlighedsaffære på skærmen.

For blot få uger siden blev rygterne bekræftet, ved at Kit Harington og Rose Leslie troppede op som par på den røde løber, da The Olivier Awards løb af stablen i Londons Covent Garden.

Nu har Kit Harington i et interview til den italienske udgave af modemagasinet Vogue åbnet op omkring, hvordan gnisterne opstod mellem de to skuespillere. Her forklarer den 29-årige seriestjerne blandt andet, hvordan "Game of Thrones" serien gjorde det let for ham at forelske sig.

- Mit bedste minde må være de tre uger i Island, hvor vi var ved at indspille anden sæson af "Game of Thrones". Landet er så smukt, nordlyset er så magisk, men også fordi det var her, at jeg forelskede mig. Hvis man i forvejen er tiltrukket af en person, og de samtidig spiller en rolle i serien, som ens karakter har følelser for, så bliver det meget nemt at forelske sig, siger Kit Harington til italiensk Vogue.

Kit Harington er aktuel i sjette sæson af "Game of Thrones", hvor han fortsat spiller karakteren Jon Snow.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip