Super Bowl-aspirant mister stjerne-receiver for sæsonen

De 32 NFL-hold er i gang med pre-season for at blive klar til sæsonen, der åbner 10. september. Men hos Green Bay Packers, der råder over et af ligaens absolut bedste angreb, er man blevet ramt af et hårdt slag.

Stjerne-receiveren Jordy Nelsen, som sidste år bød ind med hele 98 grebne bolden for 1519 yards og 13 touchdowns, har ødelagt knæet og er ude hele den kommende sæson.

- Det er blevet slået fast, at widereceiver Jordan Nelson har pådraget sig en slem knæskade i gårsdagens (søndagens, red.) kamp i Pittsburgh. Han vil misse hele sæsonen, siger klubbens talsmand Jason Wahlers ifølge Reuters.

Nelson har længe været favoritmålet for quarterback Aaron Rodgers, som i de to seneste sæsoner har haft glæde af receiveren i samtlige af holdets kampe.

Tabet af 30-årige Jordy Nelson for sæsonen er en slem bet for Green Bay, som dog stadig er favorit til at gå i slutspillet for syvende sæson i træk.

Sidste år nåede holdet NFC-finalen, der samtidig er semifinalen til Super Bowl, hvor det blev til et nederlag i overtid til Seattle Seahawks.

Jordy Nelson har været i Green Bay siden 2008, hvor han blev valgt i anden runde af draften.

Han var også en del af holdet, som i 2010-sæsonen vandt Super Bowl, og i tre af de seneste fire sæsoner er han blevet udtaget til Pro Bowl, som er den afsluttende all star-kamp for de bedste spillere efter sæsonen.

/ritzau/

Dagens Gossip