Svømning: Chris Christensen når i EM-finalen

Der var hele fire danskere i bassinet, da det indledende program i 400 meter medley blev afviklet.

Frans Johannessen, Anton Ørskov Ipsen, Chris Christensen og Viktor Bromer deltog, men det var kun Chris Christensen, som endte med at gå videre til finalen, der svømmes klokken 17 i eftermiddag.

For Viktor Bromers vedkommende var der tale om en ren nedprioritering af disciplinen.

- Det var et halvhjertet forsøg. Jeg var meget træt efter i går, og det eneste, der kører godt lige nu, er min butterfly.

- Jeg havde lidt i baghovedet, at hvis jeg svømmede hårdt nu, så ville jeg måske være endnu mere træt lørdag, når der er 200 meter butterfly, hvor jeg har mit fulde fokus, siger Viktor Bromer.

Den unge danske svømmer mener dog ikke, at det var spild af tid og kræfter at deltage i formiddagens konkurrence.

- Det er meget godt at få noget svømning og løbserfaring, selv om det nok havde været godt det samme, hvis jeg ikke havde deltaget, siger han.

Torsdag blev det til en femteplads i finalen i 200 meter medley, og danskeren var efterfølgende en smule skuffet. Dagen derpå var humøret bedre i forhold til den præstation.

- Jeg har fundet frem til, at jeg var tilfreds med resultatet i går. Det var første gang, jeg svømmede finale i 200 meter medley, og der er man nødt til at lave nogle fejl, siger svømmetalentet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip