Sydbank i Vamdrup lukker pengekassen

Sydbanks afdeling i Østergade i Vamdrup melder sig nu til rækken af banker, som smækker pengekassen i for kontante beløb. Det skriver Vamdrup Netavis.

Banken meddeler i en skrivelse kunderne, at pengekassen i banken i Østergade lukkes fra og med mandag 6. januar 2014 for udbetalinger af kontantbeløb.

Banken forklarer i skrivelsen, at årsagen til lukningen for kontanter skyldes, at den fortsatte hastige udvikling af elektronisk pengeoverførsler med videre, har reduceret behovet for at arbejde med kontanter.

Det meddeles dog samtidigt kunderne, at der fortsat kan hæves op til 10.000 kroner ad gangen i ude-pengeautomaten ved banken.

Samtidig med, at Sydbank nu også smækker kassen i, så åbnes der for hævning af euro fra bankens pengeautomat.  En nyhed, som sikkert vil glæde mange i byen. Også borgere, som ikke er kunde i banken. Det er nemlig foreløbig den eneste bank i Vamdrup, som fremover yder denne i øvrigt ret efterlyste service.

I skrivelsen står der også, at læse at euro kan hæves fra automaten i tidsrummet fra klokken 9-18 svarende til 10.000 danske kroner. Resten af døgnet kan der hæves euro for op 6.000 danske kroner.

Dagens Gossip