Taylor Swift klar til præsidentkampagne

Venskabet blomstrer virkelig mellem sangerinden Taylor Swift og rapperen Kanye West. Og det i helt bogstavelig forstand. Taylor Swift har nemlig delt et billede af en kæmpe blomsterdekoration, hun har fået tilsendt af "Golddigger"-rapperen.

- Aww, Kanye har sendt mig de sejeste blomster, skriver sangerinden til billedet på Instagram, og understreger det blomstrende venskab med hashtagget "Bedste venner for altid".

Men endnu et hashtag afslører, at 25-årige Taylor Swift også er klar til at hoppe med på Kanye Wests præsidentkampagne. Ved MTV's prisuddelingsshow i slutningen af august, meddelte den åbenmundede rapper nemlig, at han ville stille op til præsidentvalget i 2020.

Taylor Swift følger nu op på den overraskende - og måske også jokende udmelding - med hashtagget "KanTay2020", og melder sig dermed klar til Kanye Wests præsidentkampagne.

Venskabet mellem de to superstjerner har tilsyneladende aldrig været bedre. Efter MTV-showet i 2009, hvor Kanye West afbrød Taylor Swifts takketale, har der ellers været fokus på de to musikstjerners forhold.

Men ved samme uddelingsshow i slutningen af august i år stod det klart, at de havde lagt fortiden bag sig. Taylor Swift havde kun pæne ord i sin præsentation af rapperen, som kvitterede med en undskyldning.

Se Taylor Swifts Instagram-billede her: https://instagram.com/p/7OZIdGDvFT/?taken-by=taylorswift

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip